Artikel

Swedish Game Fair

HittaVapen besökte sveriges största jaktmässa

Vår upplevelse av Swedish Game Fair!

Trots de bisarra tågproblemen mellan Göteborg och Stockholm lyckades vi ta oss upp på onsdagkväll, dagen innan mässans öppning. Vi blev tvungna att ta flertalet ersättningsbussar och tåg för att ta oss fram mot huvudstaden, och knökat var det eftersom hundratals andra passagerare konkurrerade om platserna.

På torsdagmorgon satte vi oss i en bil och körde förbi Södertälje mot Tullgarns Slott. Det var otroligt fint väder och slottets omgivning är en riktigt idyllisk östsvensk ängadröm! Det varma och torra vädret var dock ganska påfrestande för alla oss som var på mässan under hela dagen, då besökarna och hundarna rev upp ordentliga dammoln efter någon timma.

Vi begav oss direkt till Norma Precisions monter för att kolla in hur arbetet med appen går. De körde en utlottning bland alla som hade laddat ner appen. Montern delades med Gyttorp som hade många spännande prylar att visa.

I övrigt kollade vi runt på Aimpoint och fick prata med chefen där som berättade om de nya sikten som tagits fram. Det är verkligen häftigt att se. Även Zodiac fanns representerade och pushar mycket på sin rosa kampanj. Kul att se jaktföretag som vågar fokusera på de kvinnliga jägarna!

Det fanns även en rad uppstickare, vi tyckte Hydro Dip var den fräckaste av alla. De har utvecklat en ytbehandlingsteknik som möjliggör det att klä in kolven (och andra prylar) i mönstrade skikt. De visade upp olika camo-mönster och framförallt en speciell ytbehandling som skiftade färg i värme. Riktigt häftigt!

Vi vill även passa på att uppmärksama Jaktflix, Jaktbloggens nya projekt som är ett smidigt sätt att se jaktfilmer via nätet. Vi önskar Jaktflix all lycka till med den nya tjänsten.

Mässupplevelsen överlag var positivt, det fanns mycket att kolla in och uppleva. Det vi tyckte var negativt var att det blev ganska fullt överallt så köerna blev ganska långvariga och man fick prioritera vilka ställen man skulle hinna besöka.

Kommentarer

Inget hittades
Du använder en webbläsare som inte stöds. Uppgradera till en modern webbläsare som Internet Explorer, Firefox eller Chrome.