Artikel

Norma Ballistics

HittaVapen testar den nya jägarappen

En snygg och lättanvänd app

Teamet bakom HittaVapen, Made By Websters , har nu utvecklat en applikation åt Norma Precision som bland annat innehåller Ballistikprogrammet, Laddata och en produktöversikt. Appen finns HÄR!

Appen är tänkt att vända sig till jägare och sportskyttar och tillåter en mångsidig utvärdering av olika patroner och kulor. Exempelvis kan löshundsjägaren se vilken patron som ger den flackast möjliga kulbanan inom dennes kaliber. De som laddar hemma kan se hur deras olika krutmängder påverkar ballistiken. I appen får man även med sig all statisk information om Normas produkter och tillgång till den händiga filtreringsfunktionen. Utifrån typ av vilt, kaliber och många fler kategorier kan man då snabbt få en överblick över vad som finns.

Appen verkar ha blivit populär ganska snabbt. Efter släppet rapporterade Made By Websters att Norma Ballistics appen gick in som plats 74 över de 100 bästa nya Android apparna. Eftersom de är relativt få som jagar och har en smartphone så är det ett väldigt kul resultat. Planer på vidareutveckling och buggfixar är redan i full gång, bland annat ska man lägga till en funktion för G7 uträkning och ta bort ett fel som påverkar Samsungs tangentbord.

Fortsätt följ HittaVapen.se för mer info om spännande händelser i Jaktsverige!

Appen

Kommentarer

Inget hittades
Du använder en webbläsare som inte stöds. Uppgradera till en modern webbläsare som Internet Explorer, Firefox eller Chrome.