Artikel

Jakt på Youtube

HittaVapen.se tipsar om sina favorit jaktkanaler på Youtube

Nu när den primära jaktsäsongen börjar lida mot sitt slut och en lång vår och sommar nalkas tänkte vi tipsa om några av våra favorit jaktkanaler på YouTube som kan hålla humöret uppe i väntan till nästa säsong.

Jaktbloggen.com är vår favorit jaktblogg och en riktigt bra sådan också. Bloggen drivs av Åke från Västervik i Småland och skildrar deras svenska jakt. De filmer som de lägger upp har en personlig atmosfär vilket gör det hela bättre i vår mening och är onekligen ett måste att kolla in.JaktFeber är en svensk jaktblogg där man får följa med Alex på diverse jakter. Till skillnad från många andra jaktkanaler har JaktFeber valt att ha mindre snack och mer jakt.KanalJAKT.se är en mindre jaktkanal på Youtube och har inte ett så stort antal filmer hittills. Men de senaste filmerna håller hög kvalité och vi tror att dessa killar kan komma upp sig och generera riktigt bra filmer framöver.Hushin With Lavere är en av våra favoriter och vad man skulle kunna kalla en “semi-amatör” producerad jaktkanal. Man får följa med Casey Lavere och till stor del hans lillebror på jakter runt om i USA och har en väldigt personlig känsla över alla filmer/vidoes. För att vara en självprducerad jaktkanal måste man ge beröm för hur väl prducerad den är. Vi rekommenderar starkt att du kollar in denna jaktkanal på YouTubeTeam Wild TV är en av de största Youtube-kanaler inom jakt. Team Wild TV består av ett gäng vänner som gillar att jaga världen över och delar med sig av detta i film som håller en mycket hög produktionkvalité.Kristoffer Clausen är Norges största producent av jaktfilmer. På hans Youtube-kanal hittar man kortare filmklipp från hans jakter.Tom Opre är en amerikansk proffsjägare som har fingret i flera jaktrelaterade filmer/serier. Med en väldigt proffisionellt och “amerikanskt” produktion blir det ett nöje att följa med på olika jakter.Fieldsports Channel är en brittisk jaktkanal där man får följa med på brittiska jakter efter fågel, hare och framför allt rådjur och hjort med mera. Ibland är deras team även nere i Tyskand och andra europeiska länder vilket ger en intressant inblick i olika jaktkulturer.Bonus

Midway USA har många bra tips rörande vapenvård och en bra källa till kunskap och instruktionsfilmer.Vi hoppas youtube kanalerna har varit givande och är er till användning under kommande vår och sommar. I övrigt vill vi också tacka för en bra gången jaktsäsong och året 2013. God forsättning och fortsatt god jaktlycka!

Kommentarer

Inget hittades
Du använder en webbläsare som inte stöds. Uppgradera till en modern webbläsare som Internet Explorer, Firefox eller Chrome.