Artikel

Utemässan i Lappland

HittaVapen informerar!

Norrlands största jaktmässa går av stapeln den 30-31 maj i år och täcker områden som skog, jakt, hund, fiske och massa mer! HittaVapen.se har all info du behöver!

Gammplatsens område i Lycksele blir i år värd för Utemässan i Lappland. Konceptet för mässan bygger på att mässbesöket är mer av en upplevelse än bara en shoppinghelg som andra mässor. Detta uppnås genom att mässan hålls utomhus i den fina Norrländska naturmiljön, samt de trevliga boendealternativen och hälsorelaterade utställningarna som finns på mässan. Familjer uppmuntras gladeligen att medtaga barnen och aktiviteter i alla åldrar utlovas.

Målet för mässan är satt vid 8 000 - 10 000 besökare. En riktig folkfest! Tack vare att kommunen i Lycksele inser värdet av så många besökare i kommunen verkar arrangörerna ganska säkra på att man även kommer komma upp i de siffrorna.

Stort fokus på mässan i år verkar hamna på hunden. Svenska Björnhundsklubben (www.karelare.se) håller i samband med mässan sitt årsmöte så nog lär det finnas en och annan Karelsk Björnhund där att beskåda! Västerbottens Stövarklubb såväl som Västerbottens Älghundsklubb håller även utställningar vid mässan.

Priser för mässan startar från 150.- för en vuxen och 795.- för 2 vuxna 2 barn 1 dag inkl. boende, vilket ter sig som ett ganska överkomligt pris för en dag full av upplevelser.

För att läsa mer om Utemässan i Lappland besök www.utemassan.se eller gå in på deras facebooksida https://www.facebook.com/utemassan för löpande info.

Kommentarer

Inget hittades
Du använder en webbläsare som inte stöds. Uppgradera till en modern webbläsare som Internet Explorer, Firefox eller Chrome.